Om oss

Franz Jäger Holding as er eier av Safedirekte as og SAFEsenteret as.

Selskapet markedsfører og selger brannsafer, arkivskap, våpenskap, nøkkelskap og sikkerhetsskap for det skandinaviske markedet. Dette er meget kraftige løsninger sertifisert etter de strengeste krav til brannsikring, tyverisikring og FG godkjenning. ISO - sertifisert produksjon. Produksjonen foregår i tett samarbeid hvor vi har direkte og tett kontakt med våre fabrikker og produsenter, noe som sikrer god kommunikasjon, rask levering og stadig utvikling av nye produkter. 

Utviklingen har bidratt til at selskapet nå er en markant leverandør innenfor safer, våpenskap, sikkerhetsskap, nøkkelskap og verdiskap etc. Fornøyde kunder er vår bærebjelke. Vi har siden 1997 levert 1000 vis av enheter til privatmarkedet, stat og kommune, forsvaret, politi samt små og mellomstore bedrifter. 

Vår styrke er høy kompetanse og med Norges bredeste utvalg er vi en av få leverandører som i tillegg kan spesialprodusere produkter etter kundens tegninger og spesifikasjoner.

SAFEsenteret as ble etablert i 1997 og har gradvis siden starten utvidet med nye produkter og løsninger.

Etter oppkjøp av vår største forhandler Safedirekte as som ble etablert i 2013 har selskapet nå utviklet en helt ny plattform på www.safedirekte.no og www.safedirekt.se. Plattformen har hovedkfokus på fornøyde kunder og nyutviklede nettbaserte porsesser som skal bidra til enkel handel.

Forhandlere

Vårt forhandlernettverk er meget godt utbygd og dekker hele landet.  Til fordel for kundene har SAFEsenteret as bygget opp et internt kompetanse og autoriseringssystem som fokuserer på produktkompetanse og kundeservice. Ta gjerne kontakt for informasjon om nærmeste forhandler.

Besøksadresse / Forretning.

Hovedkontor, kundesenter, showrom og forretning er plassert på Sørumsand.

Adr: Blakervegen 11 A, 1920 Sørumsand.   

Åpningstider: 09.00 - 16.00 + Chat løsning.

Lørdag stengt.                                                                                                                             

Kjørerute til forretning

Forretningen er plassert i Sørum kun 10 - 12 minutter fra E 6 og 30 minutter fra Oslo, dette medfører rask levering uansett hvor i landet det måtte være. Ta av fra E6 mot Frogner og Sørumsand. Følg riksvei 171 igjennom Lørenfallet og videre til Sørumsand. Når du kommer til Sørumsand og første rundkjøring ser du  "glassbygget" med brannstasjon til venstre.. Her holder vi til i 2 etg. innkjøring fra baksiden.

Hovedlager

  • Vårt hovedlager har adresse Blakerveien 109, 1920 Sørumsand.

Varelevering / frakt

  • Alle priser inkl. mva og fritt levert til adresse.
  • Våre samarbeidende transportører er Ramberg transport for sør, øst og vest - landet.
  • Kjell Hansen Shipping for nord Norge.
  • DHL for Norden.
  • Faste opphentningsdager er tirsdag og torsdag fra vårt hovedlager. Utover dette kan hasteleveringer håndteres spesielt.
  • Alle forsendelser leveres til gårdsplass/varerampe eller første hindring.

Med vennlig hilsen

Franz Jäger Holding as